dessa majskrokar..

Publicerat den 2012-04-11 klockan 17:21:00
Majskrokar, det är nått nytt det. Något sådant fanns inte när Jacob och Gabriel var små. Det är väldigt märkligt egentligen hur de överlevde då. På stenålderstiden som det nästan känns som om man jämför hyllorna på bebismatsavdelningen. Det finns ju verkligen allt och lite till.
Visst är det så att vi småbarnsföräldrar är de mest lättlurade, manipulerade köpare som finns ? Allt som en bebis kan tänkas behöva MÅSTE vi köpa. Fastän vi inte behövde majskrokar när Jacob var liten så behöver vi det tydligen nu ?!
Majskrokar är juuu sååå himlans bra, helt gjort på majs, 0 % salt och 2 % fett... heeeelt fantastiskt. Eller hur !
Vad är det för jäkla beteende vi skapar hos våra barn ? Samma beteende som vi föräldrar jobbar stenhårt med att försöka träna bort hos oss själva. Småätandet, en av de största orsakerna till övervikt...
Pip lite så stoppar vi in en majskrok i munnen på dig... Lätt för en liten unge att lära sig de rutinerna ?! Detta hänger ju självklart kvar och skapar problem hos oss när vi blir äldre.
Nej jag är verkligen helt emot majskrokar...
... Ändå sitter det en 5 månaders som håller på att få tand med en majskrok nertryckt i halsen och en 8 åring som har feber med en glass nertryckt i sin hals... BRA MORSAN !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0