Ny frisserad

Publicerat den 2012-06-14 klockan 16:43:10
Vi har hunnit med en del av allt vi skulle göra idag...
Frisörbesöket är nog dagens roligaste
Vet inte om Jacob håller med, han tyckte nog simskolan var snäppet roligare till och med.
Men det blev bra...

sommaren är kort

Publicerat den 2012-06-14 klockan 09:46:11
Det var väl kanske inte den lyckligaste killen som steg upp klockan 07.00 i morse för att gör sig i ordning för sommarsimskola, kort sommarlov tyckte han. Tre veckor håller simskolan på och jag hoppas att han under de tre veckorna kommer släppa lite på kontrollen och rädslan för vatten som är hans stora problem...
Vi andra käkar frulle framför tv:n idag, mycket står på schemat. Min kära lilla lillasyster ska gifta sig i helgen så det ska tvättas och packas, klippas hår och handlas idag.
Christian som ska till Kroatien i 10 dagar missar tyvärr bröllopet ( midsommar och sin systerdotters 2 årsdag ) men det är smällar man får ta antar jag... !
Hoppas ni har haft en bättre start på dagen än Lovis

Mitt sommarlov

Publicerat den 2012-06-13 klockan 08:23:37
Då var den här, första dagen på detta sommarlovet. Det börjar riktigt bra, klarblå himmel och varmt precis som det ska vara.
Skolavslutningen firas i svenska kyrkan med uppträdanden från barnen och tal av rektorn och präst, jag tycker det är fint men lite långt. Man märker att de yngre barnen inte orkar riktigt. När jag var liten hade vi skolavslutningen på skolgården och det tycker jag nog är bättre.
Lovis är nyfiken som vanligt och Hjalmar.. ja han är nog trött !
Efter kyrkan gick vi hem för lite tårta med farfar, det blev en liten liten tårtbit för mig och efter det blev det ett tungt tungt träningspass...

Sista tentan är inlämnad...

Publicerat den 2012-06-11 klockan 20:55:45
...och jag kanske kommer ha lite mer tid över för annat. Sista tentan är jag helt säker på att jag kommer får göra om för det var antagligen det sämsta jag har skrivit, men det är en annan dag och jag är väldigt glad att jag har fixat dem andra tenorna. Känns skönt... Tyvärr har det inte gett så värst mycket mersmak som man skulle kunna tro, tvärtom har jag nästan till 100 % bestämt mig för att vänta ett år till OM det går bra för skolan. Jag njuter verkligen av att få vara hemma med mina små juveler och vill vara det ett år till. Aldrig tidigare har jag kännt mig så lugn och avslappnad med att vara hemma, men jag inser väl nu att denna tiden aldrig kommer tillbaka men skolan och pluggandet det finns kvar nästa år också.
vem kan motstå detta liksom ? Lycka...
Imorgon är det en väldigt efterlängtad dag för stora grabbarna här hemma, det är nämligen skolavslutning. Sommarlov.. detta efterlängtade sommarlov och jag förstår dagens ungar, dem sliter hårt och vi föräldrar är stolta som tuppar.

RSS 2.0