se där ja.... tror jag !

Publicerat den 2011-10-06 klockan 16:21:32
Kanske är det så att min försäkringskassamardröm är under skaplig kontroll, för helt säkrad är den knappast. Det litar jag inte på förrens jag har pengar på kontot !
Det var en tjej från försäkringskassan som hade ringt igår, hon ringde tillbaka idag och jag fick benat upp åtminstånde en fråga med henne, sen skulle hon kolla upp det andra med sina kollegor och återkomma ! Hon ringde tillbaka ett par timmar senare, dessvärre utan svar... GAAAAAHHHH !!! Det hon kunde göra var att lägga ett mail till den kvinnan som hade hand om min sjukskrivning, jag påpekade dock att denna kvinna INTE kunde hjälpa mig för två veckor sen när jag pratade med henne och antagligen inte nu heller... men men vad har jag att förlora ?
Denna handläggaren ringer faktiskt upp mig inom 30 minuter, vilket är en klar förbättning mot hennes kollegor, hon hade självklart inga svar och förstår min frustration så hon ger mig nummret till den kvinnan som har skickat ut blanketten om inkomstbeprövning i samband med moderskapsintyg... Sen att den kvinnan jobbar som VÄXELTELEFONIST kan ju inte hon veta, eller ? ÅHHHHHHH..... Nu har det gått så långt att det brister totalt för mig, jag orkar inte längre. Det tjocknar i halsen och tårarna sprutar, det är inte roligt att man ska behöva bli så ledsen. Växeltelefonisten tyckte att det var fruktansvärt eländigt att jag inte kunde få någon hjälp med tanke på att mina frågor som sagt är vansinnigt simpla, så hon gav mig direktnr till två olika specialister på försäkringskassans huvudkontor ! Jag ringde upp en utav dessa personer och hon lät väl inte jätteglad över att jag hade fått tag på hennes nr, vilket jag förstår dom har ju liksom bättre saker för sig än att svara på massa arga telefonsamtal, men när jag sen hade fått ställa min fråga blev hon väldigt sur över att jag hade behövd gå så långt att ringa henne... Jag menar bara idag har jag ju pratat med minst två olika handläggare som borde kunna ge mig ett snabbt svar. I vilket fall, nu hoppas jag att läget är under kontroll och att jag gjorde rätt som ringde csn och bad dom säga upp mitt bidrag för att i stället få min sjukersättning ! Nu måste jag bara ringa tillbaka till min handläggare på sjukersättningen... wish me luck !

Kommentarer
Postat av: mormor

Klart du ska ha ett lycka till ;-)

2011-10-07 @ 11:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0