Ikea

Publicerat den 2011-01-05 klockan 12:03:22
Lyckades lura med mig mannen och Gabbe till Ikea igår, hade ju lite små grejer kvar att köpa till lillemans rum. Ja igentligen har vi himla mycket som ska köpas, men vi får ta en sak i taget. Nu är rummet färdigt i alla fall, det blev den gröna mattan som vi hade tänkt från början. På väggarna är det en ljus ljus pistagegrön färg, så den gröna mattan gjorde rummet lite starkare och livligare.









Det är jättesvårt att fota i Gabbes rum för det är så himla pytte litet, men vi är väldigt nöjda med resultatet. Svärfar har byggt sängen själv och den sitter fast i väggen. Det gör att vi vinner lite lekyta under sängen. Vi satte tyg  för att göra det lite mysigt, men jag är inte jätte nöjd med valet av tyg. Trodde att det skulle bli bäst med sådana här skira tyger, men jag vet inte längre. Tur att det är lätt att byta ut.
Rummet är som sagt målat i en pistagegrön färg förutom där fototapeten sitter.
Den fina skolbänken fyndade jag och svärmor på loppis i sommras, vi hade ingen bil med oss så vi fick släpa på 2 par... det blev lite svettigt.


Planen var att fixa iordning på vardagsrummet nu efter Gabbes rum, men vi tar Jacobs istället. Christian tyckte att det rummet var lätt att glömma eftersom vi nästan aldrig är där inne, men vardagsrummet ser vi hela tiden och glömmer liksom inte bort att det är fult ;) Sen är det roligare för Jacob att vara på sitt rum om det är hans rum.
Så nu sätter vi fart med det istället... ska bli kul.

Kommentarer
Postat av: Emma

Superfint, verkligen !

2011-01-09 @ 16:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0